Tuotteet hakusanalla laktoositon juusto (9)

Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juustoanalyysi, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustoalternatiivi, on juustotuote, jossa kaikki tai osa maidon rasvasta on korvattu kasvirasvalla. Juustoanalyysin valmistusprosessi on samanlainen kuin tavallisen juuston, ja sitä valitaan usein kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Foodcom S.A.:n tarjoama juustoanalyysi erottuu pehmeästä koostumuksestaan, hyvästä elastisuudestaan, homogeenisesta sulamisesta, venymisominaisuuksistaan sekä helppoudestaan raastaa ja leikata. Sen säilyvyysaika on 3, 6 tai 12 kuukautta. Foodcom S.A. toimittaa juustoanalyysiä 1 kg:n paloissa tai raastettuna ja pakattuna 1 tai 2 kg:n pusseihin. Erinomaisen sulamisominaisuutensa vuoksi juustoanalyysiä käytetään yleisesti pizzajuuston ja täytteiden korvikkeena, koska se muistuttaa mozzarella-juustoa. Sitä voidaan myös käyttää juustotyypin tuotteissa, jotka vaativat alhaisempaa rasva- ja suolapitoisuutta.
Juusto Chanakh 300g

Juusto Chanakh 300g

Juusto Chanakh 300g
Juustot Eurooppa - juustojen vienti

Juustot Eurooppa - juustojen vienti

BUISSON on juustotukku Rungisissa. Viipaloitu juusto Koko juustot Korsikalaiset juustot Juustot Ranskasta Juustot Euroopasta Ranskalaisten juustojen vienti Juustojen vienti Premium-juusto
Savustettu letitetty juusto

Savustettu letitetty juusto

Savustettu juustoletti
Mozzarella-juusto - Leivontatuotteet

Mozzarella-juusto - Leivontatuotteet

Tuotetyyppi: Juusto Muoto: Loaf Väri: Kermanvalkoinen Rasvapitoisuus (%): 7,5 Lisäaineet: Asiakkaiden Kysyntä Säilyvyys: 12 Kuukautta Nimi: Halal Mozzarella Juusto
Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juuston analogi (tunnetaan myös keinotekoisena juustona tai juustoalternatiivina) on juustotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu kasvirasvalla. Kun täysrasvainen maito on vaihdettu, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samoja kuin tavallisessa juustonvalmistuksessa. Analogista juustoa valitaan yleensä kustannustehokkuuden ja tuotannon helppouden vuoksi. Tuote vaihtelee suuresti koostumukseltaan, ja siksi se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.
Juustoanalogi 45%

Juustoanalogi 45%

Analoginen juusto (tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustovaihtoehto) on maitotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu kasvirasvalla. Kun täysmaidon rasva korvataan, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samoja kuin tavallisessa juustontuotannossa. Analogista juustoa valitaan usein sen kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Tuote vaihtelee laajasti koostumukseltaan ja on siten soveltuva moniin käyttötarkoituksiin.
Italialaiset juustot

Italialaiset juustot

BUISSON on italialaisten juustojen tukkumyyjä Italialaisten juustojen vientimyynti Italialaisten juustojen jakelija Rungisissa
Paikalliset juustot - Ammattijuusto Rungis

Paikalliset juustot - Ammattijuusto Rungis

BUISSON on paikallisten juustojen tukkumyyjä, joka myy juustotuotteita poikkeuksellisen juustovalikoiman kanssa Rungisissa. BUISSON: ammattilaisten juustotoimittaja. Juustoyrityksemme BUISSON, joka sijaitsee Rungisissa, tarjoaa myös juustojen toimitusta vientiin.